Hello! Log in or Register   |  Help  |  Donate  |  Buy Shirts New!  See all banner ads | Advertise on TheSamba.com  
TheSamba.com
 
Fuel Injection Vacuum Hoses missing
Forum Index -> Bay Window Bus Share: Facebook Twitter
Reply to topic
Print View
Quick sort: Show newest posts on top | Show oldest posts on top View previous topic :: View next topic  
Author Message
05gh
Samba Member


Joined: September 01, 2011
Posts: 140
Location: The Netherlands
05gh is offline 

PostPosted: Wed Jun 06, 2018 2:38 pm    Post subject: Fuel Injection Vacuum Hoses missing Reply with quote

Image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

(picture is from ratwell.com)
the rubber hoses where gone/falling apart and I have replaced them but now the enigine is running at higher RPM in idle and it takes a while before de RPM is dropping. When I disconnect the hose S from the decel the rpm is normal. I have checked the decel as descibed in the Bentley nmanual and it looks oke. Please help what is the next step to check?
_________________
63 doubble door panel van
79 de luxe micro bus
Be the change that you wish to see in the world.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Facebook Gallery Classifieds Feedback
Display posts from previous:   
Reply to topic    Forum Index -> Bay Window Bus All times are Mountain Standard Time/Pacific Daylight Savings Time
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

About | Help! | Advertise | Donate | Premium Membership | Privacy/Terms of Use | Contact Us | Site Map
Copyright © 1996-2020, Everett Barnes. All Rights Reserved.
Not affiliated with or sponsored by Volkswagen of America | Forum powered by phpBB